Ceaiul de hibiscus este o veche bautura din plante, preparat din infuzia obtinuta din sepalele florilor de Hibiscus Sabdariffa.
Aceasta planta este cultivata in Sudan, deoarece necesita un climat fierbinte pentru a se putea dezvolta. Este cunoscuta sub diverse denumiri in functie de diferitele parti ale lumii, arabii numind-o karkady sau karkade, iar latin-americanii “floarea din Jamaica”.
Ceaiul de hibiscus este o binefacere pentru persoanele care sufera de afectiuni ale inimii, ajutand si in combaterea racelii sau a infectiilor, prin intarirea sistemului imunitar al organismului uman, precum si pentru cei care au probleme circulatorii.
Ceaiul de hibiscus ofera o aroma delicioasa, asemanatoare afinelor, cu un parfum deosebit. Are o culoare rosie distincta, vibranta, naturala, data de polizaharidele acide si de glicozidele flavonoide continute. Acest ceai nu contine cafeina si ofera numeroase beneficii pentru corpul uman, precum reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului si chiar a greutatii.
Contine cativa antioxidanti minunati de care organismul are nevoie, precum acidul citric si acidul ascorbic, care ajuta la protejarea celulelor corpului.
Contine cativa antioxidanti minunati de care organismul are nevoie, precum acidul citric si acidul ascorbic, care ajuta la protejarea celulelor corpului.
Alte articole despre super plante gasiti pe acest blog.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu