joi, 27 septembrie 2012

Cum Slabim Natural


Atunci cand decidem sa incepem o cura de slabire, primul pas este sa ne interesam ce anume avem voie sa facem, si ce nu. Transpus in selectia alimentelor, vrem sa stim ce alimente sunt permise in dieta pe care dorim sa o urmam, si de ce alimente nu avem voie sa ne atingem pentru a obtine rezultatele dorite. Inainte de a recomanda ce e bine sa consumam, ce ne ajuta, si ce nu, vreau sa incep prin a spune ca nu cred in curele de slabire care se bazeaza pe consumul in exces a unui singur aliment. O cura de slabire sanatoasa, benefica organismului, care nu ne ataca organismul si ne mentine colesterol scazut, pentru ca orice regim alimentar drastic are un impact direct asupra colesterolului.

Regula de aur in orice cura de slabire este ca arderile produse sa fie mai mari decat aportul energetic dat de caloriile din alimente. Altfel spus, fie reducem drastic numarul caloriilor consumate zi de zi, fie ne apucam de..miscare. Efortul fizic nu va este inamic, ci prieten de nadejde in lupta cu kilogramele in plus. O data ce veti realiza acest lucru, sunteti pe drumul cel bun si sunteti pregatit pentru a slabi natural. 

Acuma, ca v-am captat interesul, va las sa cochetati cu ideea de a include cel putin o jumatate de ora de miscare in fiecare zi in rutina dumneavoastra zilnica. Daca va puteti impaca cu asta, va astept maine, tot aici, pentru a citi despre alimentele care sunt benefice in procesul slabirii naturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu