luni, 27 august 2012

Cura de Detoxifiere a Pielii



O detoxifiere eficienta a organismului presupune si stimularea functiei de detoxifiere a pielii. Pentru aceasta, se folosesc mai multe metode de detoxifiere prin stimularea traspiratiei: frectia uscata, exercitiul fizic, baile calde, sauna, baile de soare, baile de vapori, baile de aer cald, impachetarile calde, sau masajul. Transpiratia abundenta inseamna ca acele metode de detoxifiere sunt eficiente.

Problemele pielii - eczemele, iritatiile - pot fi rezolvate prin metode de detoxifiere si curatire intestinala. Daca eliminarea toxinelor prin colon nu se desfasoara corespunzator, organismul isi creeaza alte emonctorii pentru detoxifiere. Din acest motiv apar eczemele, ca o incercare a organismului de a scapa de excesul de substante toxice. Toate problemele pielii sunt datorate eliminarii substantelor acide de catre glandele sudoripare sau inlaturarii deseurilor coloidale de catre glandele sebacee.

Reactiile alergice inflamatorii ale pielii sunt un semn ca in interiorul organismului s-au acumulat multe toxine si aveti nevoie de o cura detoxifiere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu