vineri, 5 octombrie 2012

Sa slabim natural



Daca ai revenit pe blogul meu, inseamna ca ti-am captat atentia si ca esti decis sa incepi o cura de slabire ca la carte. Esti decis sa slabesti sanatos. Ok, sa reluam putin. Dupa cum am spus ieri, efortul fizic este esential in orice cura de slabire. Altfel, nu ai cum sa produci mai multe arderi decat consumul de calorii, doar daca te infometezi. Iar ideea de infometare este diametral opusa slabitului natural. Daca decizi sa te infometezi pentru a slabi, vei da jos kilogramele in plus, dar le vei pune inapoi triplu in secunda in care renunti la acest regim defectuos.

Caloriile se impart in doua categorii. Daca stiati, vi le reamintesc, daca nu, aflati acuma. Exista acele "calorii pozitive" si "calorii negative". Cele pozitive ne ingrasa, cele negative-nu. Iar cele negative ne dau si un super aport de energie. Fara a intra in specificatii de natura chimica si biologica, aceasta ar fi ideea de retinut. Astfel, legumele care contin calorii negative sunt:
- brocoli
- dovleac
- conopida
- telina
- gutui
- castravete
- varza
- spanac
- rosii
In categoria fructelor care nu ne ingrasa intra:
- guavele
- lamaile
- zmeura

Puteti manca aceste alimente in orice cantitate si in orice combinatie. Ideal ar fi sa includeti si fibrele in alimentatia dumneavoastra zilnica. Daca sunteti pregatit, inarmati-va cu 2 litri de apa, care ajuta si la detoxifiere ficat, si porniti in lupta impotriva kilogramelor in plus. Spor si multa bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu